Hírek Iberol hírek

Toni Bou megszerezte hatodik világbajnoki címét

Toni_Bou_6th_WChToni Bou sorozatban a hatodik szezongyőzelmét ünnepelhette Milánóban a 2012-es fedett pályás triál világbajnokságon. Már több mint két éve, hogy megnyeri az összes megrendezésre kerülő futamot, ez most a 15. volt. A REPSOL Montesa Honda csapat pilótája a sportág történelmének legsikeresebbje, megelőzve Dougie Lampkin-t, aki 5 világbajnoki címre tett szert.

Casey Stoner ismét világbajnok

Casey_Stoner_webre

Casey Stoner ismét világbajnok

2007 után már a másodszor lett világbajnok az ausztrál Moto GP-futamon Casey Stoner. Korábban a Ducatival, most a REPSOL-Honda csapatával érte el az első helyezést. Az első helyről rajtoló motoros épp 26. születésnapján, hazai pályán, győzelemmel lett bajnok. Végig dominálta a szezont, összesen 10 futamgyőzelemmel zárta az évet.

 

Marc Coma második helyezést ért el a 2012-es Dakaron

Marc_Coma_Dakar_2012

Marc Coma versenytársainál több, összesen öt  szakaszgyőzelmet ért el, de az utolsó napokban negyed órával elnavigálta magát, így lecsúszott a dobogó legfelső fokáról. Sajnos a technika is közbeszólt és nehezítette a versenyző életét, mert a váltómű makacsolta meg magát.

Bővebben: Marc Coma második helyezést ért el a 2012-es Dakaron

Bemutatkozott a Moto3-as Repsol csapat

Moto3_Repsol_csapatBemutatkozott a spanyol olajóriás, a Repsol által támogatott Moto3-as alakulat, az Estrella Galicia 0'0 , amely csapat az Alex Rins és Miguel Oliveira versenyzőpárossal próbálkozik majd a legkisebb kategóriában.

›Bővebben...

Marc Márquez a Moto2 világbajnokság legnagyobb esélyese

Marc_Marquez_webreVannak, akik Valentino Rossihoz, mások Dani Pedrosához hasonlítják, és a legjobb úton halad afelé, hogy néhány év múlva már ő hozzá hasonlítsák majd az olyan fiatal tehetségeket, mint amilyen most ő.

›Bővebben...

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A FACEBOOK-ON

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A FACEBOOK-ON

IBEROL Kft.

2120 Dunakeszi

Sólyom utca 8.

m.: 06 30 663 0781

f.: 06 1 430 1739

 

Ön itt van: Címlap Hírek