altalanos

Iberol

Repsol_logo_horizontalAz Iberol Kft. a REPSOL közlekedésiszemély-, haszongépjármű, és motorkerékpár-motorolajok, kenőzsírok valamint speciális folyadékok hivatalos magyarországi forgalmazója. Alapítói a Lubnet Kft. tulajdonosai, valamint korábbi forgalmazó cég, Motus CEE Kft. ügyvezetője. Cégünk a Repsol európai szervezetével a háta mögött, magas szakmai tapasztalattal, környezettudatos módon szolgálja ki a piacot széles termékkínálatával. Elsődleges feladatunk a kenőanyag nagykereskedelem, műszaki és marketing támogatás a Repsol termékek felhasználóinak. Termékeinket keresse a webshop-ban.

Teljes Repsol kínálat a LÁNG-CARGO hálózatban

LANG_szemelygepjarmu_alkatresz_logoCARGO_haszongepjarmu_alkatresz_logo

 A LÁNG Autóalkatrész Kft. az ország piacmeghatározó személy- és haszongépjármű-alkatrész hálózata, ahol több ezer négyzetméteres raktárában 1 millió darabos raktárkészlettel állnak a vásárlók rendelkezésére. Teljes országos lefedettséget saját kirendeltségekkel és nagykereskedőkkel látják el. A LÁNG-CARGO hálózatban közel 200 fő dolgozik azon minden nap, hogy stabil háttérrel kiszolgálják partnereiket.

 A REPSOL teljes személy- és haszongépjárművekhez, valamint motorkerékpárokhoz kifejlesztett termékskálája 2011. decemberétől megvásárolható a LÁNG-CARGO alkatrész értékesítési hálózatban.

 A LÁNG-CARGO kirendeltségek is alátámasztják, hogy a Repsol motorolajok széles skálája révén minden felhasználó a számára legmegfelelőbb terméket választhatja. A Repsol motorsportos tapasztalata, versenyhelyzetben történő vizsgálatok sorozata az intenzív kutatás és fejlesztések, kiemelkedő minőséget garantálnak minden vásárlónak.

Fáradtolaj elszállítása

fradtolaj_pnzes_hordo2

Partnereink kényelmesebb üzletvitelének érdekében, teljes körű szolgáltatást nyújtunk a veszélyes hulladékok kezelésére, illetve elszállítására, ami magába foglalja a fáradt olaj, kapcsolódó anyagok bizonylatolt elszállítását. Egyéb, olajcserével kapcsolatos (hordó, kanna, flakon, rongy, szűrő) veszélyes hulladékokat díjmentesen szállítjuk el, ha azok összesített mennyisége nem haladja meg a leadott fáradtolaj 30%-át. Az ezen felüli rész elszállítását külön megállapodásban rögzített díjazás fejében valósítjuk meg.

A szolgálatatás feltétele, hogy a Megrendelő rendelkezzen GLN, KTJ és KÜJ számmal.

A motorolajok használatuk során magas fokú hő- és mechanikai hatásoknak vannak kitéve, ami miatt jelentős fizikai-kémiai változásoknak jönnek létre bennük. A különböző minőségű motorolajok eltérő módon állnak ellen ezeknek a hatásoknak, amely alapvetően meghatározza az olajcsere-periódusok hosszát. A csereperiódusok megtett távolságban, vagy üzemórában vannak megállapítva, melyek jelentősen változhatnak a felhasználás intenzitásától (pl. nagyvárosi közlekedés, nehézüzemi felhasználás stb.).

Az elhasznált motorolajokban egészségre és a környezetre káros anyagok gyülemlenek föl, ezért mind a fáradt-olaj, mind azzal érintkező anyagok veszélyes hulladékok.

Ártalmas összetevők pl. nehézfémek, policiklikus aromás szénhidrogének, savas vegyületek, korom.

Az elhasznált olajok nem kifejezetten fáradt-olaj megsemmisítésre kifejlesztett és jóváhagyott ipari-berendezésben történő elégetése jelentős légszennyezést okoz, ezért tilos azokat (háztartási/kertészeti) fűtési céllal felhasználni!

Olajcserék során számos segédeszköz lép érintkezésbe a fáradt olajokkal, melyek szintén speciális törődést igényelnek. Egyéb kenőanyag felhasználással kapcsolatos veszélyes hulladékok:

  • olajos flakon, kanna, hordó (EWC 15 01 10)
  • olajszűrő (EWC 16 01 07)
  • olaj-felitató anyag (rongy, fűrészpor, homok) (EWC 15 02 02)

Tilos a fáradt-olajat:

  • lefolyóba, csatornába beönteni,
  • földre leönteni,
  • eltüzelni,
  • gyomirtásra használni!

Kenőanyagok nagykereskedelme

Repsol_termkcsoport_webre

Az idő pénz!

Az Iberol Kft. nagyon komolyan veszi ezt a jól ismert mondatot. Hatékony disztribúciós hálózatunkat úgy szerveztük meg, hogy a megrendeléstől számított 48 órán belül ki tudjuk szolgálni vevőinket. Hálózatunk jelen van az összes disztribúciós csatornánál: kenőanyag viszonteladók, autóalkatrész-értékesítési hálózatok, üzemanyag-töltőállomások, márka- és márkafüggetlen szervizek és nagy végfelhasználók (szállítmányozók, építőipari cégek...) valamint ipari üzemek tartoznak ügyfeleink közé.

  • Széles termékskálánknak,
  • versenyképes árainknak és
  • jól szervezett disztribúciónknak köszönhetően a legkomplexebb pályázatokon is versenyképes vagyunk.

Folyamatosan törekszünk hatékonyságunk fejlesztésre. A magas szintű költség racionalizációnk és munkaszervezésünk biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb értéket kapják” - mondta Vass Tibor értékesítési vezető.

Célunk a legjobb és az egyedüli logikus beszállítóvá válni minőségi termékeink, technológiai kiforrottságunk, széles termékskálánk, remek disztribúciós rendszerünk és versenyképes áraink révén.

 

Műszaki támogatás

Műszaki támogatás

Az Iberol sokkal több, mint motorolajok forgalmazója. Leginkább kenéstechnikai szakembereknek hívjuk magunkat, mert ez a megnevezés tükrözi leginkább azt a szenvedélyt, ahogy hozzáállunk a munkánkhoz a közlekedési kenőanyag iparágban. A kenőanyag és egyéb speciális folyadék forgalmazáshoz való tudományos megközelítésünk, aktívan járul hozzá, hogy a legmegfelelőbb megoldást találjuk meg a különböző motoralkatrészek kopásának és elhasználódásának megelőzésére és a működtetéshez szükséges energia csökkentésére. Ilyen módon forgalmazott termékeinkkel pozitívan tudjuk befolyásolni végfelhasználóink gazdasági eredményeit mindamellett, hogy azok a környezetünkre is alacsonyabb terhelést rónak. Társaságunknál mindenki be van vonva ebbe a feladatba, de elsősorban magasan képzett mérnök-értékesítők, akik a területen dolgoznak. A vevőkkel való kapcsolattartás folyamán döntő információkat szerezünk be, amelyek a jövőbeni kenőanyag-forgalmazás irányait határozzák meg. Kiválóság a munkánkban, valamint előnyök a partnereink számára azok a célok, amelyekért folyamatosan dolgozunk.

Társaságunk naprakész műszaki tudásáról folyamatosan gondoskodunk, hogy végfelhasználóink és viszonteladóink a legmagasabb szintű, hiteles tudás birtokába kerülhessenek. A REPSOL kenőanyagok és speciális termékek alkalmazásánál és értékesítésénél fontosnak tartjuk, hogy a legmegfelelőbb termékekek kerüljenek a vásárlókhoz. Munkatársaink előre egyeztetett tematika szerint, műszaki tréninget tartanak az értékesítőknek, valamint a szervizes alkalmazottaknak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A FACEBOOK-ON

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A FACEBOOK-ON

IBEROL Kft.

2120 Dunakeszi

Sólyom utca 8.

m.: 06 30 663 0781

f.: 06 1 430 1739

 

Ön itt van: Címlap Szolgáltatások